Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/eakademiet.dk/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841

Hvad vi laver

Computerspil er ikke lig med læring. Det kræver, at man går pædagogisk og didaktisk til værks. Computerspil kan løfte læringen i undervisningen, men det skal være struktureret og give mening for eleverne. Eleverne skal vide, hvorfor de gør som de gør. Hos eSportsakademiet ser vi det som vores kerneopgave at løfte det faglige niveau hos eSportsundervisere, nye som rutinerede. Underviserne skal kunne guide eleverne igennem computerspillet så det bliver et meningsfuldt redskab både her og nu, men også fremadrettet i deres uddannelse.

Undervisningsplan

Vi tilrettelægger undervisningen i form af en begrundet undervisningsplan og en lektionsplan.

Undervisningskompendium

Vi udarbejder et undervisningskompendium der passer til jeres profil. Kompendiet indeholder en begrundet undervisningsplan samt lektionsplaner for hver lektion.

Fritidsfag kontra et valgfag

Vi lærer jer at differentiere mellem at undervise i et fritidsfag kontra et valgfag.

Undervise i esport

Vi klæder medarbejdere på, så de kan undervise i eSport

Esport og computerspil

Vi har fokus på en metodisk, pædagogisk og didaktisk tilgang til det at undervise i eSport og computerspil.

Læringsmål for esport

Vi udformer læringsmål for eSport

Jeres organisation er i centrum

eSportsakademiet skal gøre opmærksom på, at vi ikke uddanner eSportsinstruktører. Vi videreformidler derimod vores egen erfaring som undervisere. Udover ovennævnte eksempler, kan vi I samarbejde med jer skræddersy en løsning der matcher jeres behov. Jeres organisation er i centrum og vi udarbejder altid en plan der passer på jeres profil.