Warning: preg_replace_callback() [function.preg-replace-callback]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 22 in /var/www/eakademiet.dk/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/base/siteorigin-widget.class.php on line 841

Kvalitet udstyr er vigtig for os, hvorfor?

Institutioner betaler ofte for meget for deres udstyr. Det gør de af den simple grund, at udstyret er ikke tilpasset institutionernes behov. eSportsakademiet kan vejlede jer gennem hele processen ved opstart af eSport. Der er mange facetter ved indkøb af hardware - et tastatur er ikke bare et tastatur og en mus er ikke bare en mus. Det skal være det rigtige hardware, så brugerne får den bedst mulige oplevelse, når de sidder ved computeren.

Indkøb af computere, mus, tastatur, headset, inventar, switch m.m.

Computer

Valg af de rigtige computere, så de passer til jeres behov. Her er der ofte stor en besparelse at hente.

Tilbehør

Valg af de rigtige headsets, muse og tastaturer.

Artikler

Valg af borde, stole, LED lysbånd samt plakater m.m.

Trends

eSportsakademiet har altid føling med, hvad der trender hos de unge. 

Opsætning af inventar, hardware og software

Installation

Installation af spil, spilprofiler og kommunikations-platform.

Finish

Finish, opsætning af de små detaljer, som LED lysbånd og fremføring af kabler i skjult kanal, hvilket gør jeres eSportslokale helt unikt.

switch

Installation af switch i lokalet til computerne.

Indretning af professionelle eSportslokaler

differentiere

Hos eSportsakademiet finder vi det vigtigt at differentiere mellem professionelle eSportsudøvere og unge der dyrker eSport i deres fritid eller skoletid.

indretningen

eSportsakademiet har altid de pædagogiske elementer i fokus - også når det kommer til indretningen af eSportslokaler. Vi oplever, at mange institutioner der tilbyder eSport får indrettet deres lokaler, så det oftest ligner det setup, som de profesionelle bruger.

grafisk model

Inden vi går i gang kan man tilkøbe en grafisk model af jeres fremtidige eSportslokale.